ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Θεσσαλονίκη: Δύο ανήλικοι & ένας 31χρονος απήγαγαν 33χρονο – Ζητούσαν 2.000 ευρώ για να τον αφήσουν

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αρπαγής, εκβίασης και παράνομης οπλοχρησίας

Θεσσαλονίκη: Δύο ανήλικοι & ένας 31χρονος απήγαγαν 33χρονο – Ζητούσαν 2.000 ευρώ για να τον αφήσουν

Στα «χέρια» των Αρχών έπεσαν δύο 17χρονοι και ένας 31χρονος, καθώς κατηγορούνται ότι απήγαγαν τον 33χρονο, τον μετέφεραν στην Περαία Θεσσαλονίκης και ζητούσαν από συγγενικά του πρόσωπα 2.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 33χρονος εισήλθε παράνομα στην Ελλάδα και ενώ βρισκόταν στην εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης απήχθη από τον 31χρονο και από έναν ακόμα, άγνωστο μέχρι στιγμής, συνεργό του. Οι δράστες φέρονται ότι μετέφεραν τον αλλοδαπό στην περιοχή της Περαίας, όπου οι δύο 17χρονοι ασκούσαν βία σε βάρος του και απαιτούσαν εκβιαστικά από τη σύζυγό και από συγγενικά του πρόσωπα τα λύτρα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, εντόπισαν το χώρο όπου κρατούσαν τον 33χρονο και συνέλαβαν τους εμπλεκόκενους στην υπόθεση απαγωγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αρπαγής, εκβίασης και παράνομης οπλοχρησίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.