ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κρήτη: Ο γιος της 47χρονης που δολοφονήθηκε πυροβόλησε κατά του γιου του δολοφόνου

Κρήτη: Ο γιος της 47χρονης που δολοφονήθηκε πυροβόλησε κατά του γιου του δολοφόνου

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές στο Ρέθυμνο και τον Μυλοπόταμο, μετά από θερμό επεισόδιο που σημειώθηκε στο Πάνορμο, το απόγευμα της Κυριακής, με φόντο τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε τον περασμένο Αύγουστο.

Συγκεκριμένα, ο γιος της 47χρονης, που τον περασμένο Αύγουστο δολοφονήθηκε από τον 49χρονο συγχωριανό της, φέρεται να λογομάχησε έντονα με τον γιο του δράστη, στην περιοχή του Ρουμελί.

Στη συνέχεια και ενώ όλοι πίστευαν ότι το επεισόδιο είχε σταματήσει εκεί, ο γιος της 47χρονης πήγε έξω από το σπίτι του γιου του δράστη και κρατώντας όπλο, άνοιξε πυρ χρησιμοποιώντας άσφαιρα φυσίγγια.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις από το Ρέθυμνο και τον Μυλοπόταμο, όπου μετά από έρευνα στο σπίτι του γιου του θύματος, βρέθηκε το πιστόλι που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Αυτή την ώρα άνδρες της ΕΛΑΣ, βρίσκεται επί ποδός για την αποφυγή τυχόν νέου επεισοδίου, ενώ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης της δολοφονίας της 47χρονης γυναίκας, είχε αυτοπυροβοληθεί και πέθανε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, λίγες ημέρες μετά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.