ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Άρτα: Εμφανίστηκαν ως υπάλληλοι της ΔΕΗ και λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων

Το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας διενεργεί προανάκριση

Άρτα: Εμφανίστηκαν ως υπάλληλοι της ΔΕΗ και λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων

Η Ελληνική Αστυνομία, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην Άρτα προκειμένου να εντοπιστούν δύο θρασύτατοι ληστές, οι οποίοι μπαίνουν σε σπίτια της περιοχής, παριστάνοντας υπαλλήλους της ΔΕΗ.

Πιο συγκεκριμένα, άγνωστος παρουσιάστηκε σε ηλικιωμένο ζευγάρι στην Άρτα ως υπάλληλος της ΔΕΗ. Με κάποιο τρόπο απομάκρυνε τον άνδρα από το σπίτι, στη συνέχεια έσυρε βίαια τη γυναίκα έξω και έκλεψε άγνωστο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κακοποιός επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο, όπου τον ανέμενε συνεργός του και τράπηκαν σε φυγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως άρχισαν έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών της ληστείας, ενώ το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας διενεργεί προανάκριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.