ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καραμπόλα 4 οχημάτων στoν Περιφερειακό Θεσσαλονίκης

Οι οδηγοί που κινούνται στην Περιφερειακή Οδό θα πρέπει να είναι προσεκτικοί

Καραμπόλα 4 οχημάτων στoν Περιφερειακό Θεσσαλονίκης

Πριν από λίγη ώρα, σημειώθηκε καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς τα δυτικά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετά την έξοδο της Νεάπολης-Ρετζικίου, λίγο πριν από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Εξαιτίας της σύγκρουσης έχει ήδη προκληθεί μποτιλιάρισμα στο σημείο που ξεκινά, σύμφωνα με πληροφορίες, από το ύψος του Επταπυργίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι οδηγοί που κινούνται στην Περιφερειακή Οδό θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, καθώς ακόμη δεν έχουν φτάσει στο σημεία τα οχήματα της Οδικής Βοήθειας για την απομάκρυνση των αυτοκινήτων που εμπλέκονται στη σύγκρουση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.