Προπονητής τένις: Νέες κατηγορίες σε βάρος του για αποπλάνηση ανηλίκων

Προπονητής τένις: Νέες κατηγορίες σε βάρος του για αποπλάνηση ανηλίκων

Δύο νέες καταγγελίες έγιναν σε βάρος του προπονητή τένις, ο οποίος έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία ότι αποπλάνησε ανήλικες μαθήτριές του. Οι δύο νεαρές γυναίκες, ηλικίας σήμερα 20 και 21 ετών φέρονται να έχουν καταθέσει στις αστυνομικές Αρχές.

Οι δύο γυναίκες απευθύνθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των στοιχείων ταυτότητας του 34χρονου, κατόπιν εντολής του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι καταθέσεις των δύο γυναικών είναι πανομοιότυπες με εκείνες των άλλων τριών κοριτσιών, που αποκάλυψαν τη δράση του προπονητή τένις και οδήγησαν στην προφυλάκισή του. Όπως ανέφεραν, ό,τι έγινε με τον προπονητή τένις, συνέβη όταν οι ίδιες ήταν 13 με 13,5 ετών. Ο προπονητής κέρδισε την εμπιστοσύνη της οικογένειάς τους και έκανε επισκέψεις στα σπίτια τους, ενώ στη συνέχεια τις καλούσε στο δικό του σπίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.