ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φονική ληστεία στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας: Κάθειρξη 19 ετών στους τρεις δράστες

Πώς έγινε το στυγερό έγκλημα

Φονική ληστεία στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας: Κάθειρξη 19 ετών στους τρεις δράστες

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αγρινίου, καταδίκασε χθες Τετάρτη, τους τρεις κατηγορούμενους για την φονική ληστεία σε βάρος του ηλικιωμένου ζευγαριού, που σημειώθηκε στις 14 Ιανουαρίου του 2021, στο Χαλκιόπουλο Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας, σε 19 χρόνια κάθειρξης.

Ο νεαρός συγγενής των άτυχων γερόντων και τα δύο αδέλφια γείτονές τους, δεν κατάφεραν να πείσουν τις δικαστικές αρχές με αποτέλεσμα να καταδικαστούν και να πάρουν το δρόμο της επιστροφής για την φυλακή.

Το στυγερό έγκλημα

Το στυγερό έγκλημα συγκλόνισε τον Ιανουάριο την Αιτωλοακαρνανία. Οι δύο συνταξιούχοι του ΟΓΑ, ο 91χρονος Δημήτρης Μηλιώνης και η 85χρονη σύζυγός του Δήμητρα, πέρασαν εφιαλτικές στιγμές στα χέρια των αδίστακτων ληστών, οι οποίοι τους έδεσαν χειροπόδαρα με… βραδύκαυστο φιτίλι που χρησιμοποιείται για ανατινάξεις!

Το αγαπημένο ζευγάρι, το οποίο επί πολλές δεκαετίες πάλεψε με κακουχίες και έχασε δύο παιδιά, έμελλε στη δύση της ζωής του να βιώσει ακόμα μία κόλαση μέσα στο σπίτι του.

Ο υπερήλικας δεν άντεξε και ξεψύχησε στο πάτωμα όπου τον είχαν πετάξει οι κακοποιοί. Η κυρία Δήμητρα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή δίπλα στον νεκρό άντρα της, δεμένη χειροπόδαρα, αφυδατωμένη, υποσιτισμένη και κάτω από χαμηλές θερμοκρασίες, περιμένοντας επί μέρες να έρθει κάποιος να τη βοηθήσει.

​​​​​​​Τελικά, η σωτηρία για την 85χρονη ήρθε από έναν συγγενή τους, που είχε καιρό να ακούσει νέα τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε άσχημη κατάσταση η άτυχη γυναίκα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου πάλεψε για να κρατηθεί στην ζωή. Ωστόσο τέσσερις μήνες μετά ακολούθησε τον σύζυγό της στο θάνατο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.