ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συνελήφθη ο Αλβανός που απήγαγε τη 13χρονη

Συνελήφθη ο Αλβανός που απήγαγε τη 13χρονη

Συνελήφθη ο 23χρονος Αλβανός που είχε παρασύρει την 13χρονη Χριστίνα από τα Σπάτα και το είχε σκάσει από το σπίτι της. Τον δράστη εντόπισαν οι αστυνομικοί στα Λουτρά Ελευθερών Καβάλας.

O Marjon Ajaziο εντοπίστηκε και η σύλληψή του έγινε από την αστυνομία με τη συνδρομή κτηνοτρόφου πρώην εργοδότη του. Τώρα οδηγείται στην αστυνομική διεύθυνση Καβάλας.

Η 13χρονη, η οποία είχε χαθεί από το σπίτι της στα Σπάτα, την περασμένη Κυριακή,  εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή Λουτρά του Παγγαίου Καβάλας και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του Χαμόγελου του Παιδιού στο νοσοκομείο της Καβάλας για προληπτικές εξετάσεις.

Η αστυνομία αναζητώντας τα ίχνη του δράστη ζήτησε τη συνδρομή του πρώην εργοδότη του νεαρού για να τον πείσει να απελευθερώσει το 13χρονο κορίτσι.

Ο 23χρονος επισκέφθηκε τον πρώην εργοδότη του για να ζητήσει φαγητό για αυτόν και τη Χριστίνα Κρασσά. Ο πρώην εργοδότης και ο γιος του έπεισαν τον νεαρό να υποδείξει το σημείο που βρισκόταν το κορίτσι.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής οι διωκτικές αρχές εντόπισαν τη Χριστίνα Κρασσά να κρύβεται μέσα στα δέντρα στο σημείο που τους υπέδειξε ο δράστης, ενώ ο νεαρός διέφυγε τη σύλληψη καταφεύγοντας στο δάσος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.