ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καβάλα: Τρύπωσαν στο νοσοκομείο και άρπαξαν ό,τι βρήκαν

Καβάλα: Τρύπωσαν στο νοσοκομείο και άρπαξαν ό,τι βρήκαν

Είχαν μοιράσει τις… δουλειές τα μέλη μιας σπείρας Ελλήνων με αδυναμία στις μοτοσικλέτες! Άλλοι έκλεβαν μηχανές και άλλος μπήκε παριστάνοντας τον ασθενή στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και άρπαξε ό,τι βρήκε από τα γραφεία!

Οι δυο από τους δράστες ηλικίας 29 και 28 χρόνων, έπεσαν σχεδόν ταυτόχρονα στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας. Ο πρώτος τη στιγμή που προσπαθούσε να κλέψει μια μοτοσικλέτα με κλειδιά που είχε αρπάξει νωρίτερα από ένα μοτοποδήλατο κι ο δεύτερος επειδή άρπαξε από τα γραφεία των γιατρών μια σφραγίδα, μια ηλεκτρική συσκευή, πέντε υπηρεσιακά έγγραφα και διάφορα άλλα μικροαντικείμενα. Ο τρίτος συνεργός τους δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη και οι προσπάθειες για την ταυτοποίησή του συνεχίζονται.

Στα σπίτια των δυο άλλων, πάντως, βρέθηκαν τα κλειδιά του μοτοποδηλάτου και τα έγγραφα, όχι όμως η σφραγίδα που αναζητείται. Η προανάκριση αποκάλυψε ότι η σπείρα είχε γεμίσει την Καβάλα με… κλεμμένες μηχανές που είχαν αρπάξει οι δράστες τις τελευταίες δέκα ημέρες! Βρέθηκαν συνολικά πέντε και ένα ποδήλατο, που τα είχαν παρατήσει σε διάφορα σημεία της πόλης όταν βαρέθηκαν τις βόλτες! Οι δυο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ ερευνάται αν κρύβονται πίσω και από άλλες κλοπές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.