ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αίγιο: Στόχος ληστών φαρμακοποιός – Του άρπαξαν την τσάντα με σχεδόν 3.000 ευρώ

Εξαφανίστηκαν τρέχοντας από το σημείο

Αίγιο: Στόχος ληστών φαρμακοποιός – Του άρπαξαν την τσάντα με σχεδόν 3.000 ευρώ

Δύο άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες full face, είχαν στήσει το βράδυ του Σαββάτου, καρτέρι σε έναν φαρμακοποιό, και του επιτέθηκαν ρίχνοντάς τον με τη βία στο έδαφος την στιγμή που έκλεινε το φαρμακείο του στο Αίγιο.

Οι δράστες άρπαξαν την τσάντα του μέσα στην οποία είχε τις εισπράξεις της ημέρας, ύψους περίπου 3.000 ευρώ, διάφορα προσωπικά του αντικείμενα και έγγραφα και κλειδιά και εξαφανίστηκαν τρέχοντας από το σημείο.

Παρ’ όλο που ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις από τους αστυνομικούς που ειδοποίησε το θύμα, τα ίχνη τους δεν εντοπίστηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγιαλείας προσπαθούν να εξασφαλίσουν πλάνα από κάμερες καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή, μήπως καταφέρουν από αυτά να ταυτοποιήσουν τους δυο κακοποιούς, ενώ σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.