ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Περιφρονώ τις ύβρεις που απευθύνονται στους αστυνομικούς»

«Περιφρονώ τις ύβρεις που απευθύνονται στους αστυνομικούς»

«Απόλυτα περιφρονώ τις ύβρεις που απευθύνονται στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας. Αντίθετα, τους εκφράζω προσωπικά και την εκτίμηση και την αποδοχή της κοινωνίας και τη βαθειά ευγνωμοσύνη μου. Ξέρω πολύ καλά ότι αυτό το οποίο παρέχουν είναι ευθέως δυσανάλογο με την παροχή του μισθού που τα οικονομικά του κράτους μας επιτρέπουν να λαμβάνουν. Και όμως, παρά ταύτα, με αυτοθυσία και αυταπάρνηση, η συντριπτική πλειοψηφία κάνει το καθήκον της. Πρέπει λοιπόν αυτά τα παιδιά, αυτά τα γενναία παιδιά να τα επαινούμε και να νιώθουν την ευγνωμοσύνη μας και την ευγνωμοσύνη της κοινωνίας».

Με αυτό τον τρόπο απάντησε χωρίς όμως να τον κατονομάσει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Βούτση που το απόγευμα της Παρασκευής χαρακτήρισε τους αστυνομικούς «μπάτσους» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οπλοφορεί και ο τελευταίος μπάτσος, μπράβος στη χώρα».

Ο Νίκος Δένδιας συνάντησε τους τρεις από τους τέσσερις αστυνομικούς οι οποίοι τον περασμένο Μάιο, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που είχαν διαπράξει ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στην Καλαμάτα, δέχθηκαν από τους δράστες πυρά με καλάσνικοφ και πιστόλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.