Είχε τοποθετήσει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη σχεδόν 9.000 πακέτα τσιγάρων

“Μύριζε” παρανομία το φορτηγό με επικαθήμενο ψυγείο που έφτασε το βράδυ της Παρασκευής στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας για να φορτωθεί στο πλοίο της γραμμής για την Ιταλία και οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου το ερεύνησαν απ’ άκρη σ’ άκρη!

Μετά από πολύωρη έρευνα, ανακάλυψαν την ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη που υπήρχε σε μια μεταλλική κατασκευή μέσα στο ψυγείο, στην οποία ήταν κρυμμένα 8.820 λαθραία πακέτα τσιγάρων και πέρασαν χειροπέδες στον 39χρονο αλλοδαπό οδηγό, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας. Το φορτηγό και το τρέιλερ κατασχέθηκαν, όπως και τα καπνικά προϊόντα για τα οποία οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι ανέρχονται σε 37.438,19 ευρώ.

Ο σκύλος ξετρύπωσε λαθραίο καπνό στις αποσκευές ταξιδιώτη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο εκπαιδευμένος στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Χανίων έβαλε πρόωρο τέλος στο ταξίδι ενός 26χρονου που έφτασε με το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι της Σούδας, το πρωί του Σαββάτου, καθώς εντόπισε στις αποσκευές του δέκα συσκευασίες τυποποιημένου καπνού συνολικού βάρους 540 γραμμαρίων οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης. Ο ταξιδιώτης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.