Ανοιχτό κάλεσμα σε όλους όσους επιθυμούν ειρηνικά να συμπαρασταθούν

Στην πρεσβεία και προξενείο Αυστραλίας στην Αθήνα (Χατζηγιάννη Μέξη 5, πλατεία Μαβίλης) απόψε στις 20:00, θα μεταβεί ομάδα ελεύθερων πολιτών προκειμένου να διαδηλώσουν για τον Ν.Τζόκοβιτς.

«Σήμερα Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, ομάδα ελεύθερων πολιτών παραδίδει γραπτό και προφορικό διάβημα διαμαρτυρίας για την ταλαιπωρία και τον ευτελισμό που υφίσταται το παγκόσμιο σύμβολο ήθους, πρωταθλητισμού και ανθρωπιάς, ο Σέρβος Νόβακ Τζόκοβιτς από την Κυβέρνηση της Αυστραλίας.

Όπως έκριναν και οι δικαστικές αρχές της Αυστραλίας, ο πρωταθλητής τηρούσε όλες τις νόμιμες διαδικασίες χορήγησης βίζας δεν υφίσταται κανένας νομικός λόγος ώστε να κινδυνεύει με επέλαση και απαγόρευση εισόδου στη χώρα.

Δηλώνουμε, ως Έλληνες ελεύθεροι και ευσυνείδητοι πολίτες, την αγανάκτηση μας απέναντι στην Κυβέρνηση σας και τη συμπαράστασή μας στον Σέρβο πρωταθλητή και σπουδαίο φιλάνθρωπο που έχει και τη δική σας πατρίδα πρόσφατα στηρίξει μετά τις ολέθριες πυρκαγιές που δοκίμασαν τον λαό σας.

Απαιτούμε την ελεύθερη είσοδο του πρωταθλητή στη χώρα σας και την επικράτηση του δικαίου και της νομιμότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φιλοξενήστε εξάλλου, ως διπλωματική αρχή, σε εδάφη που Έλληνες πολίτες αγωνίστηκαν στο παρελθόν για τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη και που ουσιαστικά θέσπισαν και δημιούργησαν τις απαράβατες και παναναθρώπινες αυτές έννοιες»!