ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Βόλος: Άνδρας ζήτησε από 10χρονη να τον ακολουθήσει – Της έκανε άσεμνες χειρονομίες

«Ετοιμάσου και έλα μαζί μου».

Βόλος: Άνδρας ζήτησε από 10χρονη να τον ακολουθήσει – Της έκανε άσεμνες χειρονομίες

Αναστάτωση επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Βόλου, έπειτα από την καταγγελία ότι ένας σάτυρος ζήτησε από μία 10χρονη να τον ακολουθήσει, κάνοντάς της άσεμνες χειρονομίες.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας (10/01), όταν το άτυχο κορίτσι επέστρεφε από το φροντιστήριο ξένων γλωσσών στην οδό Κασσαβέτη, στο σπίτι του, στην οδό Ογλ.

Σύμφωνα μάλιστα με τον πατέρα της, ο οποίος κατέθεσε στην Αστυνομία και μίλησε στον «Ταχυδρόμο», η κόρη του συνοδευόταν από τον θείο της, ο οποίος προχωρούσε μπροστά της.

Τότε, κάποια στιγμή και ενώ ο θείος της δεν πρόσεχε, ο σάτυρος την πλησίασε, άρχισε να της ψιθυρίζει και της έκανε νοήματα να τον ακολουθήσει με άσεμνες χειρονομίες.

Η ανήλικη «πάγωσε», ενώ λόγω του σοκ που υπέστη, δεν μπορούσε να μιλήσει καν στον θείο της για τον εφιάλτη που ζούσε με τον ανώμαλο άνδρα, ο οποίος συνέχιζε να την ακολουθεί.

Φθάνοντας τελικά στο σπίτι της και κλαίγοντας με λυγμούς, ανέφερε στους γονείς της τι βίωσε, περιγράφοντάς τους πως ο άνδρας ήταν πιθανότατα αλλοδαπός καθώς μιλούσε σπαστά ελληνικά και ηλικίας μεταξύ 50-55 ετών, ενώ της έκανε άσεμνες χειρονομίες. Όταν έφτασαν, δε, έξω από το σπίτι, τής είπε χαρακτηριστικά για άλλη μια φορά: «Ετοιμάσου και έλα μαζί μου».

Ο πατέρας κοίταξε τότε από το παράθυρο του σπιτιού και αντιλήφθηκε έντρομος ότι το πρόσωπο το οποίο περιέγραφε η κόρη του ήταν ακόμα απ΄ έξω. Εξαγριωμένος, έτρεξε να τον κυνηγήσει, ωστόσο ο σάτυρος τελικά κατάφερε να διαφύγει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, οι γονείς πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλαν το γεγονός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.