ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνελήφθη 50χρονος που έκαψε εκσκαφέα του Δήμου Αθηναίων & αυτοκίνητα στην Ομόνοια

Το κόστος των τριών οχημάτων που καταστράφηκαν ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 93.500 ευρώ

Συνελήφθη 50χρονος που έκαψε εκσκαφέα του Δήμου Αθηναίων & αυτοκίνητα στην Ομόνοια

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας, έπεσε πριν από δύο ημέρες ένας 50χρονος άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό.

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία της υπόθεσης, όλα έγιναν στις 4 Ιανουαρίου όταν ο άνδρας έβαλε φωτιά σε εκσκαφέα τύπου JCB – μισθωμένου σε εργολαβία του Δήμου Αθηναίων στην οδού Ψαρομηλίγκου με αποτέλεσμα να καταστραφούν ακόμη δύο αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα ακριβώς δίπλα.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατάφεραν να συγκεντρώσουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων και να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση του δράστη.

Ο 50χρονος που εκτός από εμπρησμό κατηγορείται και για παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, όπως διαπιστώθηκε, διέμενε στη Νέα Φιλαδέλφεια με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ξεκινήσουν άμεσα την παρακολούθησή του. Πριν από δύο ημέρες οι άνδρες της Ασφάλειας τον εντόπισαν έξω από το σπίτι του όπου και συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με την αξία των οχημάτων που καταστράφηκαν, όπως προκύπτει από τις ένορκες καταθέσεις των παθόντων, το κόστος των τριών οχημάτων ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 93.500 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.