ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού καθηγητή της ΑΣΟΕΕ – Προς δύο κατευθύνσεις οι έρευνες

Τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού καθηγητή της ΑΣΟΕΕ – Προς δύο κατευθύνσεις οι έρευνες

Τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών μέσα σε αμφιθέατρο της σχολής το απόγευμα της Τρίτης.

Για το πρωτοφανές αυτό περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια των φοιτητών που παρακολουθούσαν την παράδοση, η προϊσταμένη εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί μεταξύ άλλων οι αξιόποινες πράξεις, μεταξύ άλλων, αυτή της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διατάραξης δημόσιας υπηρεσίας και της παράνομης βίας.

Ο καθηγητής που δέχθηκε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων την ώρα της παράδοσης, κατέθεσε αρχικά στους αστυνομικούς «δείχνοντας» για το περιστατικό τρεις συναδέλφους του με τους οποίους έχει δικαστική διαμάχη. Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διερευνά και υπόθεση στην οποία το θύμα καταγγέλλεται για τοκογλυφία και εμπλοκή σε κυκλώματα παιδοφιλίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 16:30 όταν και την ώρα της παράδοσης, μία ομάδα 10 περίπου ατόμων, φορώντας κουκούλες, εισέβαλαν σε αμφιθέατρο της ΑΣΟΕΕ στο οποίο παρέδιδε ο εν λόγω καθηγητής. Η επίθεση σημειώθηκε στο μάθημα Χρηματοοικονομική Διοίκηση, του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας. Αμέσως προκλήθηκε αναστάτωση και οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν άγρια στον καθηγητή τραυματίζοντάς τον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.