ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη στέλεχος κυκλώματος ναρκωτικών – Είχε στην κατοχή του 30 κιλά κάνναβης & καλάσνικοφ

Θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη στέλεχος κυκλώματος ναρκωτικών – Είχε στην κατοχή του 30 κιλά κάνναβης & καλάσνικοφ

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας άνδρας, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, καθότι είναι σημαντικό στέλεχος ενός πολύ καλά οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Στην κατοχή του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, περισσότερα από 30 κιλά κάνναβης και καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά η αστυνομία, αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη σημαντικού στελέχους ενός πολύ καλά οργανωμένου κυκλώματος εισαγωγής, κατοχής, μεταφοράς, απόκρυψης – αποθήκευσης και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών εντός της ελληνικής επικράτειας, μετά από επιστάμενη και μεθοδική έρευνα που διενήργησαν.

Πρόκειται για έναν 57χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες (12/01) το βράδυ, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο συγκεκριμένος άνδρας σε περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Από την κατοχή του συλληφθέντα, από αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε και δύο οικίες, κατασχέθηκαν συνολικά 29 δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 29 κιλών και 295 γραμμαρίων, τέσσερα δέματα κατεργασμένης κάνναβης συνολικού βάρους 1 κιλού και 17 γραμμαρίων, ένα πολεμικό τυφέκιο (καλάσνικοφ) με ξιφολόγχη και γεμιστήρα που περιείχε 27 φυσίγγια (μέσα σε μαξιλαροθήκη), τέσσερα κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ ως προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών ουσιών και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.