Ο ανήλικος είχε παραβιάσει την πόρτα του κυλικείου και είχε αρπάξει χρηματικό ποσό σε κέρματα, εξοπλισμό παρασκευής καφέ, φαγώσιμα και διάφορα εργαλεία

Ένα ανήλικο Ελληνόπουλο χωρίς… ταυτότητα κρυβόταν πίσω από την εισβολή που είχε γίνει στις αρχές Ιανουαρίου στον προαύλιο χώρο ενός σχολείου στη Χαλκίδα, όπου είχε παραβιάσει την πόρτα του κυλικείου και είχε αρπάξει χρηματικό ποσό σε κέρματα, εξοπλισμό παρασκευής καφέ, φαγώσιμα και διάφορα εργαλεία.

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και προέκυψαν τα στοιχεία του ανήλικου, ο οποίος δεν έχει βγάλει καν ταυτότητα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και περιλαμβάνει και τους γονείς του, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του.

Έκλεψαν τσαντάκι με χρήματα και κάρτα από Ι.Χ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέρα- μεσημέρι της τελευταίας ημέρας του 2021 είχαν διαρρήξει άγνωστοι ένα όχημα που ήταν σταθμευμένο σε περιοχή της Ημαθίας και είχαν κλέψει ένα τσαντάκι που περιείχε 2.500 ευρώ, μια τραπεζική κάρτα και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Από την έρευνα της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας διαπιστώθηκε ότι δράστες ήταν ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.