Περιστέρι: 32χρονος κατηγορείται για το βιασμό της 14χρονης ετεροθαλής αδερφής της συντρόφου του

Η ανήλικη το αποκάλυψε στη μητέρα της και αυτή το κατήγγειλε στην αστυνομία

Περιστέρι: 32χρονος κατηγορείται για το βιασμό της 14χρονης ετεροθαλής αδερφής της συντρόφου του

Οργή προκαλεί η είδηση πως ένας 32χρονος βίασε την 14χρονη ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου του στο Περιστέρι.

Από αστυνoμικούς τους τμήματος ανηλίκων συνελήφθη ένας 32χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονου κοριτσιού στο Περιστέρι .

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος είχε σχέση με μια 27χρονη με την οποία συγκατοικούν στο Περιστέρι, η οποία έχει ετεροθαλή αδερφή και είχε πάει για λίγες ημέρες για τις γιορτές για να μείνει μαζί τους. Η ανήλικη εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ότι έχει τραυματιστεί στα γεννητικά όργανα ενώ βρέθηκε και γενετικό υλικό στην μπλούζα του κοριτσιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανήλικη το αποκάλυψε στη μητέρα της και αυτή το κατήγγειλε στην αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.