ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πάτρα: Χειροπέδες σε άνδρα που φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά κοπέλα μέσα σε λεωφορείο

Το περιστατικό συνέβη σε λεωφορείο της αστικής γραμμής

Πάτρα: Χειροπέδες σε άνδρα που φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά κοπέλα μέσα σε λεωφορείο

Οι αστυνομικές αρχές της Πάτρας, ερευνούν μια περίεργη υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη ένας άνδρας και βρίσκεται ήδη στην Ασφάλεια Πατρών, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά μια κοπέλα.

Το περιστατικό συνέβη σε λεωφορείο της αστικής γραμμής.

Κατά τους μάρτυρες, ο άνδρας κατέβηκε σε στάση, ενώ εντοπίστηκε λίγο αργότερα σε κατάστημα εστίασης στην οδό Ρήγα Φεραίου όπου και συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άνδρας κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών, ενώ η αστυνομία αναζητά την κοπέλα και διερευνά το περιστατικό βάσει, πάντα των μαρτυριών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.