Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Έφτασαν στα δικαστήρια οι 27 συλληφθέντες

Διαδηλωτής «τυλίχθηκε» στις φλόγες

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Έφτασαν στα δικαστήρια οι 27 συλληφθέντες

Πριν από λίγα λεπτά, έφτασαν στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης οι 27 συλληφθέντες από τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το μεσημέρι, όταν ομάδα αγνώστων επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ και αντικείμενα στις δυνάμεις της αστυνομίας.

Συνολικά η αστυνομία προχώρησε χθες σε 30 προσαγωγές ενώ 3 άτομα που είχαν προσαχθεί αφέθηκαν ελεύθερα καθώς δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους. Μάλιστα, μία εκ των 27 συλλήψεων αφορά κακούργημα για ρίψη μολότοφ.

Από νωρίς το πρωί, έξω από το δικαστικό Μέγαρο έχουν συγκεντρωθεί άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους συλληφθέντες. Τα 27 άτομα αναμένεται να οδηγηθούν σε λίγη ώρα στον εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι, όπως φαίνεται και στο χαρακτηριστικό βίντεο πως κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ένας διαδηλωτής τυλίχθηκε στις φλόγες από μολότοφ ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε να τρέχει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.