ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Συνελήφθη νεαρός στην Κόρινθο για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη νεαρός στην Κόρινθο για διακίνηση ναρκωτικών

Υπό διακριτική παρακολούθηση είχε τεθεί από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας το σπίτι ενός 20χρονου στην Κόρινθο, ύστερα από πληροφορίες ότι διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών και το βράδυ της Πέμπτης, όταν είδαν έναν 27χρονο να βγαίνει από αυτό, τον ακινητοποίησαν και βρήκαν στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης που είχε αγοράσει από το νεαρό.

Ακολούθησε έφοδος στο σπίτι στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, όπου συνελήφθη ο 20χρονος και κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 166 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη τύπου “σοκολάτα” βάρους 17,7 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας και 500 ευρώ.

Διακινητής και “πελάτης” οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κατοχή, αγορά και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Διακινούσε ηρωίνη, είχε και κάνναβη

Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ήλιδας ένας Έλληνας σε περιοχή της Αμαλιάδας και στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Όμως, κατά την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχε έτοιμα για πώληση εννέα “φιξάκια” με συνολικά 24,1 γραμμάρια ηρωίνης, ενώ κατέσχεσαν ακόμη 4,85 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, μια μεταλλική σπάτουλα, μια ψαλίδα και 40 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.