ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Λαμία: Την πέταξε έξω από το σπίτι και της έβαλε φωτιά στα ρούχα της

Ένα ακόμα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Λαμία: Την πέταξε έξω από το σπίτι και της έβαλε φωτιά στα ρούχα της

Ένα ακόμα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας βλέπει το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι κοντά στα 40 από την Λαμία, το οποίο τσακώθηκε άσχημα μπροστά στα παιδιά του και κατέληξε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το LamiaReport, σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (15.01.2022) και όλα ξεκίνησαν από έναν πολύ άσχημο τσακωμό του ζευγαριού. Ο 44χρονος, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, φέρεται να χτύπησε την 43χρονη σύζυγό του και εκείνη ανταπέδωσε.

Στη συνέχεια ο 44χρονος φέρεται να έδιωξε από το σπίτι την 43χρονη σύζυγό του, μαζί και τα δυο τους παιδιά… Μάλιστα ο 44χρονος φέρεται να έβαλε φωτιά στα ρούχα της 43χρονης με την οποία τσακώθηκε πιάνοντάς την από τα μαλλιά και χτυπώντας την με τα χέρια κι εκείνη τον απώθησε προκαλώντας του γρατσουνιές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει το LamiaReport, κατέληξε στο Αστυνομικό Τμήμα, αλληλομηνύθηκαν και το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.