ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κιάτο: Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο βάρους 300 κιλών απο επιχειρηματία

Κιάτο: Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο βάρους 300 κιλών απο επιχειρηματία

Αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε γνωστός επιχειρηματίας, που διαμένει στο Κιάτο, καθώς αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του και κατάφεραν να αφαιρέσουν ένα χρηματοκιβώτιο με πολλές χιλιάδες ευρώ.

Οι δράστες κατάφεραν να διαρρήξουν το σπίτι του επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στον χώρο των υγρών καυσίμων, και στη συνέχεια έκαναν όλους τους χώρους φύλλο και φτερό.

Αφού ερεύνησαν όλο το σπίτι, εντόπισαν και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε γύρω στις 12.000 ευρώ.Έπειτα, οι δύο κακοποιοί έβαλαν το χρηματοκιβώτιο βάρους 300 κιλών, σε ένα λευκό αυτοκίνητο και έγιναν «καπνός».

Το συγκεκριμένο όχημα, έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για πολλά περιστατικά.

Μάλιστα, φέρεται να ανήκει σε συμμορία Ρομά, που χτυπά κατά μήκος μεγάλων αυτοκινητοδρόμων, καθώς το όχημα έχει μεγάλη ιπποδύναμη.

Οι αστυνομικές αρχές, αφού ερεύνησαν διεξοδικά το σπίτι του επιχειρηματία για τυχόν ίχνη των δραστών, σάρωσαν και τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών διαρρήκτες είχαν μπει στη διώροφη μεζονέτα που διατηρεί στο Πολύγωνο γνωστός μπον βιβέρ των Αθηνών και επιχειρηματίας. Οι δράστες προκάλεσαν φθορές στο εσωτερικό του καθώς προσπαθούσαν να βρουν κοσμήματα και χρήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 30χρονος αθλητής κικ μποξ και επιχειρηματίας, διαπίστωσε πώς μπήκαν διαρρήκτες στο σπίτι καθώς είδε ότι έλειπαν μετρητά αλλά και ένα μικρό χρηματοκιβώτιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.