ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εύβοια: Πέθανε ο άνδρας τον οποίο η γυναίκα του επιχείρησε να κάψει

Εύβοια: Πέθανε ο άνδρας τον οποίο η γυναίκα του επιχείρησε να κάψει

Έφυγε από τη ζωή ο 68χρονος άνδρας από το Αχλάδι, που είχε δεχτεί επίθεση από την 33χρονη συντροφό του, πριν από δέκα ημέρες.

Η 33χρονη, Ελληνίδα περιέλουσε με οινόπνευμα τον 68χρονο Έλληνα και του έβαλε φωτιά μέσα στο σπίτι του. Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Αχλάδι της βόρειας Εύβοιας στις 2 Ιανουαρίου 2022, ωστόσο, καταγγέλθηκε λίγες ημέρες μετά στην Αστυνομία.

Ο 68χρονος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Γεννηματάς των Αθηνών και πριν από λίγο άφησε την τελευταία του πνοή. Στην τοπική κοινωνία η είδηση έπεσε σαν κεραυνός για τον υποθηκοφύλακα της περιοχής καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο ζούσε μαζί και δεν φαινόταν να είχαν κάποιο πρόβλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.