Ο 23χρονος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρόδου με κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Αισιόδοξα είναι τα νέα για τα δύο νεαρά παιδιά από τη Ρόδο, τα οποία είχαν τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα ανήμερα των Χριστουγέννων, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βγήκε εκτός δρόμου.

Το τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να καταλήξει σε μια ακόμα τραγωδία για το νησί της Ρόδου, σημειώθηκε στις 8:20 το πρωί της 25ης Δεκεμβρίου 2021, όταν το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 23χρονος νεαρός και στο οποίο επέβαινε μια 20χρονη ως συνοδηγός, βγήκε εκτός του δρόμου, κοντά στη διασταύρωση της Ρόδου – Καμείρου προς Πεταλούδες, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό και των δύο.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε με κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο νοσοκομείο και η 20χρονη συνοδηγός επίσης με σοβαρό τραυματισμό στο πρόσωπο και στα πλευρά αρχικά στο νοσοκομείο της Ρόδου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» στην Αθήνα.

Τα νέα, είναι ευχάριστα και για τους δύο, αφού με τη βοήθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, κατάφεραν να βγουν από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείες όπου νοσηλεύονταν.

Πρώτα η 20χρονη στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και χθες ο 23χρονος από τη ΜΕΘ του νοσοκομείο της Ρόδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα ο γιατρός της ΜΕΘ κος Βασίλης Κινούς, ανέφερε με σχετική ανάρτησή του: «Αισθανόμαστε για ακόμά μία φορά μεγάλη ικανοποίηση όταν ένα νέο παιδί εξέρχεται από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου μας, μετά από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, με πλήρη συνείδηση και κινητικότητα».