Αργυρούπολη: Aποκαλύψεις για τον 45χρονο «τσαμπουκαλή» – Η ανάρτηση της κόρης του: «Να σαπίσεις στη φυλακή» (φωτό)

Αργυρούπολη: Aποκαλύψεις για τον 45χρονο «τσαμπουκαλή» – Η ανάρτηση της κόρης του: «Να σαπίσεις στη φυλακή» (φωτό)

Ο 45χρονος καθηγητής πολεμικών τεχνών, από την Αργυρούπολη, δεν έκανε ποτέ πράξη τον «κανόνα», να χρησιμοποιεί μόνο για άμυνα τις δυνάμεις του, καθώς ξεσπούσε στις συντρόφους και όχι μόνο… Όσο παραμένει εξαφανισμένος, νέες αποκαλύψεις για το παρελθόν του έρχονται στο φως.

Η σύντροφος που έστειλε στο νοσοκομείο χαροπαλεύει, ενώ η κόρη του ντρέπεται για εκείνον.

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη πως χτύπησε τόσο πολύ τη 40χρονη σύντροφό του, στέλνοντάς την στο νοσοκομείο, τα στόματα αρχίζουν να ανοίγουν.

Εκτός από τον οξύθυμο χαρακτήρα του, ο 45χρονος καταζητούμενος φαίνεται να είχε πρόβλημα και με το αλκοόλ. Γείτονάς του στην Αργυρούπολη υποστήριξε πως κάποτε ο δράστης του ξυλοδαρμού της 40χρονης είχε δείρει δυο πιτσιρικάδες, γιατί είχε πιει τα ποτά του και κάποιος τον ενόχλησε!

Στη γειτονιά του, πάντως, οι απόψεις είναι μοιρασμένες, άλλοι λένε πως δεν ήξεραν τίποτα για τον χαρακτήρα του κι άλλοι που περίμεναν πότε θα συμβεί το κακό.

Κι όλα αυτά ενώ συγκλονίζει η ανάρτηση της κόρης του 45χρονου δράστη. Ενός κοριτσιού που πηγαίνει β’ γυμνασίου και που δεν είχε καλές σχέσεις με τον οξύθυμο πατέρα της.

«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

«Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί», αναφέρεται επίσης στην ανάρτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.