Τρόμος για γυναίκα στην Ιεράπετρα: Πακιστανός την ξυλοκόπησε & αποπειράθηκε να τη βιάσει με την απειλή μαχαιριού

«Δεν θα ξεχάσω τα δολοφονικά του μάτια»

Τρόμος για γυναίκα στην Ιεράπετρα: Πακιστανός την ξυλοκόπησε & αποπειράθηκε να τη βιάσει με την απειλή μαχαιριού

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε τον περασμένο Μάρτιο, στα χέρια ενός Πακιστανού, περίγραψε σε τηλεοπτική εκπομπή η Δέσποινα από την Ιεράπετρα. Να υπενθυμιστεί πως η γυναίκα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και παρ’ ολίγον ο αλλοδαπός να τη βιάσει με την απειλή μαχαιριού.

Τότε, η νεαρή είχε παρκάρει κοντά στο ΑΤ και το Λιμεναρχείο της Ιεράπετρας και πήγανε στο σπίτι της μητέρας της όταν της επιτέθηκε ένας 23χρονος από το Πακιστάν, που είχε πάει και στο μαγαζί της.

Ο δράστης αποπειράθηκε να τη βιάσει, τη χτύπησε πολύ και εκείνη αμύνθηκε, όμως όταν έβγαλε μαχαίρι για να την ακινητοποιήσει, πάγωσε.

Για καλή της τύχη, ένας ποδηλάτης έσπευσε για βοήθεια όταν άκουσε τις φωνές, με τον δράστη να τρέπεται σε φυγή.

Πλέον, η γυναίκα έχει πρόβλημα στον αυχένα, έχει καταστραφεί η άνω και η κάτω γνάθος και της έχουν απομείνει ελάχιστα δόντια.

«Δεν θα ξεχάσω τα δολοφονικά του μάτια, δεν ξεχνιούνται. Ήμουν στο κινητό, μπήκε από την πόρτα, κάνει ένα μουγκρητό μέσα από τη μάσκα, νιώθω κάτι περίεργο μέσα μου και σηκώνω το βλέμμα μου και τον βλέπω σε απόσταση αναπνοής να κρατάει μπροστά μου τα γεννητικά του όργανα. Τρελάθηκα εκείνη τη στιγμή, άρχισα και φώναζα σήκω και φύγε θα φωνάξω την αστυνομία» υπογράμμισε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Με έπιασε, χτύπαγε εκείνος, χτύπαγα και εγώ. Αυτός ήθελε να με βιάσει γιατί με έπιανε. Εκεί που έβγαλε το μαχαίρι μούδιασα και είδα ένα ποδήλατο και άρχισα να φωνάζω. Θα με είχε σκοτώσει σίγουρα. Στην καλύτερη θα με είχε μαχαιρώσει. Φοβήθηκα και ντράπηκα τόσο πολύ που δεν πήγα στην αστυνομία το βράδυ. Την επόμενη ήρθα στο μαγαζί συρτή, ήμουν στον καναπέ τελειωμένη και περίμενα να με αναγνωρίσει ο άνθρωπος που με έσωσε για να δω ποιος είναι» έσπευσε να συμπληρώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 23χρονος καταδικάστηκε ομόφωνα σε επτά χρόνια για απόπειρα βιασμού και 18 μήνες για σωματική βλάβη, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράνομη οπλοκατοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.