Με το κοστούμι του γάμου του στην τελευταία του κατοικία

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 13:23) Στη Μύκονο έφτασε πριν λίγη ώρα η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού με την οικογένεια να συνοδεύει τον άτυχο επιχειρηματία στο νησί των ανέμων με το πλοίο της γραμμής από τη Ραφήνα.

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του Τζώρτζη συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι της Μυκόνου για να τον υποδεχτούν ενώ στη συνέχεια η σορός του μεταφέρθηκε στο κοιμητήριο του νησιού.

Η αδερφή του Κατερίνα Μονογυιού και οι συγγενείς του προσπαθούσαν να παρηγορήσουν ο ένας τον άλλον. Τραγική φιγούρα η μητέρα του Ελένη Ξυδάκη, η οποία κατέβηκε από το καράβι υποβασταζόμενη, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει ότι θα αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τον μονάκριβο γιο της.

«Γιώργη μου, που είσαι αγοράκι μου;» σπάραξε η μητέρα του μόλις έφτασε η σορός του παιδιού της έξω από την εκκλησία: «Παιδί μου! Γιώργη μου! Πού είσαι αγοράκι μου; Δεν μπορώ Παναγίτσα μου» φώναζε καθώς ανέβαινε τα σκαλιά με την Κατερίνα Μονογυιού να την κρατάει από το χέρι.

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγός του, Αθηνά Κοντοπάνου η οποία πληροφορήθηκε χθες την τραγική είδηση του χαμού του αγαπημένου της, βρίσκεται στο νοσοκομείο και παρά τις εκκλήσεις της στους γιατρούς να της επιτρέψουν να παραστεί την κηδεία, οι ίδιοι της απαγόρευσαν οποιαδήποτε μετακίνηση καθώς η κατάστασή της παραμένει σοβαρή.

Το εκκλησάκι του Αγίου Λουκά στη Μύκονο, όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία, έχει κατακλυστεί από στεφάνια που έχουν στείλει συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες αλλά και υπάλληλοι του Τζώρτζη Μονογυιού, που ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει το σοκ από το θάνατο του στο τροχαίο που έγινε στη Βούλα.

Στη Μύκονο όλα είναι πένθιμα, αφού ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν από τα πιο αγαπητά πρόσωπα. Όλοι οι κάτοικοι της Μυκόνου έχουν μόνο τα καλύτερα να πουν για τον 45xρονο επιχειρηματία και οικογένεια του.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός θα ταφεί με το κοστούμι που φορούσε στην πιο ευτυχισμένη ζωή της ζωής του: στον πολιτικό του γάμο με την Αθηνά Κοντοπάνου.

Είναι το κοστούμι που φορά στη φωτογραφία που ανέβασε χθες το βράδυ η αδερφή του Κατερίνα Μονογυιού, βουλευτής της ΝΔ. Αποφασίστηκε να οδηγηθεί μ’ αυτό στην τελευταία του κατοικία και η ίδια φωτογραφία να μπει στο μνήμα του, γιατί, όπως ειπώθηκε στο Πρωινό, την αγαπούσαν τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!