ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τζώρτζης Μονογυιός – Οι λέξεις του πατέρα του για τη απώλεια: «Είμαι διαλυμένος»

Τζώρτζης Μονογυιός – Οι λέξεις του πατέρα του για τη απώλεια: «Είμαι διαλυμένος»

Ανείπωτος ο πόνος στο τελευταίο αντίο στον Τζώρτζη Μονογυιό στη Μύκονο, τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδελφή του, Κατερίνα.

Δύο μόλις λέξεις είπε ο πατέρας σε δημοσιογράφους για τη απώλεια που βιώνει: «Είμαι διαλυμένος».

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, φανερά συντετριμμένη, μίλησε στους δημοσιογράφους λίγο μετά την κηδεία και είπε «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς του ήρωες τον Γιώργο και τον Ανέστη που απεγκλώβισαν την Αθήνα και τον αδερφό μου από την πόρτα του συνοδηγού, που τον έβγαλαν να… κοιμάται».

Ο αδερφός της, όπως τόνισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται σε μία άλλη διάσταση ενώ η ίδια παρακάλεσε τους δημοσιογράφους να πάνε στο τραπέζι που παραθέτει η οικογένεια λέγοντας πως «το τραπέζι το κάνει ο Τζώρτζης».

Η Ελένη Ξυδάκη, μητέρα του Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο στη Βούλα, είχε αποχαιρετίσει τον γιο της με μια κοινή τους φωτογραφία μέσα από το Facebook.

«Άγγελε μου για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρα μου» έγραψε λίγες ώρες πριν το τελευταίο αντίο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.