ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λαμία: Στις φυλακές Γρεβενών οδηγείται ο 62χρονος που καταδικάστηκε για αποπλάνηση ανήλικης

Το αδίκημα είχε διαπραχθεί το διάστημα από 29 Ιανουαρίου έως 3 Ιουνίου του 2015

Λαμία: Στις φυλακές Γρεβενών οδηγείται ο 62χρονος που καταδικάστηκε για αποπλάνηση ανήλικης

Ένας 62χρονος από τη Φθιώτιδα, πρωτόδικα είχε τιμωρηθεί, με διετή φυλάκιση για αποπλάνηση ανήλικης, όμως, είχε ασκήσει έφεση και παρέμενε ελεύθερος.

Στο Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο Λαμίας διατηρήθηκε η ίδια ποινή, εξαγοράσιμη προς 25 ευρώ την ημέρα, αλλά από τη στιγμή που αδυνατούσε να καταβάλει το ποσό εκδόθηκε φυλακιστήριο και θα οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o 62χρονος σήμερα κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση ανήλικης και προβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά εξακολούθηση μέσω διαδικτύου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αδίκημα είχε διαπραχθεί το διάστημα από 29 Ιανουαρίου έως 3 Ιουνίου του 2015.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.