Η απολογία του και η απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας.

Την πόρτα των φυλακών θα περάσει ο φερόμενος ως βιαστής της 14χρονης αδελφής της συντρόφου του στο Περιστέρι, το περασμένο καλοκαίρι.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε ότι βίασε την ανήλικη ετεροθαλή αδελφή της συντρόφου του όταν την φιλοξενούσαν στο σπίτι. Μάλιστα, εμφανίζεται να επικαλέστηκε και την μαρτυρία της συντρόφου του και αδελφής της 14χρονης η οποία , όπως λέει, βρίσκεται στο πλευρό του.

Το κουβάρι της υπόθεσης του βιασμού στο Περιστέρι άρχισε να ξετυλίγεται τον περασμένο Ιούνιο όταν η 14χρονη επισκέφθηκε την αδερφής της για να περάσει μερικές ημέρες μαζί της. Σύμφωνα με την καταγγελία εκείνες τις ημέρες ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε και την βίασε. Η 14χρονη έφυγε από το σπίτι και αφού εξομολογήθηκε στη μητέρα της τι είχε βιώσει πήγαν μαζί στην αστυνομία και έκανε την καταγγελία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την υπόθεση χειρίστηκε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ώστε να ληφθεί κατάθεση από το κορίτσι αλλά και γενετικό υλικό, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ταυτοποιείται με αυτό του κατηγορουμένου. Σύμφωνα με την κατηγορία από την έρευνα προέκυψε ότι το dna που εντοπίστηκε στα σεντόνια και τη μπλούζα της 14χρονης ανήκει στον 32χρονο.