ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βιασμός σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες χρήστες του Twitter στο πλάι της 24χρονης

Στις κορυφαίες θέσεις το χάσταγκ #βιασμός

Βιασμός σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες χρήστες του Twitter στο πλάι της 24χρονης

Χιλιάδες είναι οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι βρίσκονται στο πλάι της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε τον βιασμό της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε γνωστό ξενοδοχείο.

Η κοπέλα βρήκε το θάρρος και την ψυχική δύναμη να βγει μπροστά, να μιλήσει για όσα υπέστη και να «ξεσκεπάσει» όπως λένε στο twitter, κύκλωμα ανθρώπων «που εκμεταλλεύονται ευάλωτα κορίτσια», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, με σκοπό τη σεξουαλική τους κακοποίηση.

Στις κορυφαίες θέσεις το χάσταγκ #βιασμός

Το χάσταγκ #βιασμός και το #metooGR, συνεχίζουν να βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις των πιο δημοφιλών τάσεων στην πλατφόρμα, με κεντρικό σύνθημα στα περισσότερα μηνύματα το «όλοι στο πλευρό της 24χρονης».

Δείτε κάποια από αυτά:

https://twitter.com/madam_shou/status/1483547037874458624

https://twitter.com/mariannicious/status/1483465465318023172

https://twitter.com/christosroukos/status/1483540274815152133

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/nataliand/status/1483604550523265024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.