ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βιασμός 24χρονης – Αστυνομία Θεσσαλονίκης: «Δεν έχουμε λάβει ακόμα τα αποτελέσματα των εξετάσεων»

Η ιατροδικαστής υπογράφει πως δεν αποκλείεται να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία

Βιασμός 24χρονης – Αστυνομία Θεσσαλονίκης: «Δεν έχουμε λάβει ακόμα τα αποτελέσματα των εξετάσεων»

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση του ομαδικού βιασμού 24χρονης, γνωστοποιώντας ότι δεν έχουν παραδοθεί ακόμη τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που παραγγέλθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αναφορικά με υπόθεση που αφορά σε καταγγελία για βιασμό σε βάρος 24χρονης ημεδαπής, για την οποία ανακοινώθηκε ήδη σύλληψη 27χρονου ημεδαπού σε Ενημερωτικό Δελτίο που εκδόθηκε την (02-01-2022), γνωστοποιείται ότι δεν έχουν παραδοθεί ακόμη στην Υπηρεσία μας τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που παραγγέλθηκαν από την αρμόδια Υπηρεσία».

Νωρίτερα, μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης ο δικηγόρος της 24χρονης κοπέλας, αναφέρθηκε σε αυτά που προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση.

Παράλληλα αποκάλυψε πως έχει στη διάθεσή του ακόμα δύο καταγγελίες για βιασμούς.

Συγκεκριμένα ο Θανάσης Ζιώγας, είπε ότι από την εξέταση στη νεαρή προκύπτουν εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στο πρώτο και τέταρτο τεταρτημόριο και τη μεσότητα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ιατροδικαστής υπογράφει πως δεν αποκλείεται να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας παρέλαβε σήμερα, όπως είπε έγινε στις 2 Ιανουαρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.