
Χθες Τρίτη 18 Ιανουαρίου, συνελήφθησαν στον Βόλο, τρεις ανήλικοι ηλικίας 15, 16 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, το πρωί της Δευτέρας οι δράστες παραβίασαν το παράθυρο γραφείου εθελοντικού οργανισμού της πόλης και έκλεψαν δύο χρηματοκιβώτια αλλά και κουμπαράδες.
Ειδικότερα, οι δράστες βρήκαν και έκλεψαν:
- Ένα μη πακτωμένο χρηματοκιβώτιο, που περιείχε το χρηματικό ποσό από 20.000 έως 30.000 ευρώ, δύο χρυσούς σταυρούς με τις αλυσίδες τους και δωροεπιταγές διάφορων καταστημάτων
- Ένα πλαστικό χρηματοκιβώτιο, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ
- Δύο κουμπαράδες, που περιείχαν το συνολικό χρηματικό ποσό των 150 ευρώ
- Το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ από κερματοδέκτη
Κατά την έρευνα των Αρχών, βρέθηκαν και κατασχέσθηκαν, σε κοντινή απόσταση από το σημείο, τα χρηματοκιβώτια και οι κουμπαράδες, έλλειπαν, όμως, τα χρήματα και τα τιμαλφή. Βρέθηκαν, επίσης, οι δωροεπιταγές, οι οποίες επεστράφησαν στην υπεύθυνη του οργανισμού.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Oxfam: Ένας νέος δισεκατομμυριούχος προστίθετο περίπου κάθε 30 ώρες κατά τη διάρκεια της πανδημίας
- Α.Νταβούτογλου: «Απαράδεκτες οι θέσεις Μητσοτάκη στις ΗΠΑ – Καθυστερημένη η αντίδραση Ερντογάν»
- Επικεφαλής Saudi Aramco: «Η παγκόσμια κοινότητα μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη με κραχ στα επίπεδα προσφοράς»
- Telegram Community: Ένας ακόμη τρόπος για να μαθαίνεις πρώτος τα τελευταία νέα από το Pronews.gr
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.