Τον τρόμο έζησε μια 16χρονη κοπέλα και η καθηγήτριά της όταν αναγκάστηκαν να μπουν στο δωμάτιο ασφαλείας, το λεγόμενο «δωμάτιο πανικού» του σπιτιού της στο Χαλάνδρι για να γλιτώσουν από διαρρήκτες που εισέβαλαν στη μεζονέτα όπου μένει με την οικογένειά της.

Την 16χρονη μάλιστα ενημέρωσε ο ίδιος ο πατέρας της, ο οποίος αντιλήφθηκε την εισβολή των ληστών όταν κοίταξε τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού του από την κλινική που εργάζεται ως γυναικολόγος.

Όταν διαπίστωσε ότι ο πατέρας της ότι τρεις ληστές προσπάθησαν να εισβάλλουν στη μεζονέτα, ειδοποίησε την 16χρονη κόρη του που ήταν στο χώρο μαζί με την καθηγήτριά της, λέγοντάς τους να μπουν μέσα στο δωμάτιο ασφαλείας.

Οι διαρρήκτες προσπαθούσαν να σπάσουν την ατσάλινη πόρτα για αρκετή ώρα.

Η νεαρή κοπέλα και η καθηγήτρια κλειδώθηκαν στο δωμάτιο ασφαλείας, ενώ οι διαρρήκτες προσπαθούσαν για αρκετά λεπτά να σπάσουν την ατσάλινη πόρτα του δωματίου. ‘

Ο γιατρός ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά οι ληστές είχαν τραπεί σε φυγή. Οι δύο γυναίκες βγήκαν τελικά από το δωμάτιο με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής από το δωμάτιο, καθώς μπλόκαρε η πόρτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!