ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το μήνυμα της 24χρονης Γεωργίας μέσω του δικηγόρου της μια μέρα μετά τη συνέντευξη για το βιασμό της

«Σας ευχαριστώ...»

Το μήνυμα της 24χρονης Γεωργίας μέσω του δικηγόρου της μια μέρα μετά τη συνέντευξη για το βιασμό της

Μήνυμα από τη Γεωργία Μπίκα μετέφερε ο δικηγόρος της Θανάσης Ζιώγας, μια μέρα μετά τη συνέντευξη για το βιασμό της την Πρωτοχρονιά.

Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα στέλνει το δικό της ευχαριστήριο μήνυμα για τη συμπαράσταση στο πρόσωπό της.

«Η Γεωργία σάς ευχαριστεί πάρα πολύ, εγώ σας υπερευχαριστώ διότι η έκκλησή μου βρήκε ανταπόκριση και είμαι σε θέση ότι αυτή η συνεργασία θα φέρει καρπούς και αποτελέσματα στην κοινωνία. Νομίζω ότι καλά πάμε, όμως συνεχίστε την κριτική, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» είπε ο Θανάσης Ζιώγας.

Και άλλες γυναίκες κατέθεσαν ότι βιάστηκαν, έρευνα για κύκλωμα

Να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος της Γεωργίας χθες ανέφερε ότι έχει στα χέρια του άλλες δύο καταθέσεις γυναικών που έχουν βιαστεί όπως και η Γεωργία σε τέτοιου είδους πάρτι, επαναλαμβάνοντας τους ισχυρισμούς του για την ύπαρξη κυκλώματος, έναν ισχυρισμό που όπως έχει γίνει γνωστό διερευνάται εισαγγελικά ξεχωριστά.

«Στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες, σε μένα προσωπικά, ότι υπάρχει κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι» είπε αρχικά, και συμπλήρωσε πως δύο γυναίκες έχουν καταγγείλει βιασμό τους «κατά τον ίδιο τρόπο» το 2016 και 2018, αντίστοιχα.

Σε εξέλιξη η έρευνα για το τι συνέβη στη σουίτα 602 την Πρωτοχρονιά -Η φρίκη που περιγράφει η Γεωργία

Χθες ο κ. Ζιώγας απηύθυνε χθες έκκληση, γιατί -όπως είπε- γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από ολόκληρη την κοινωνία και κυρίως από τις γυναίκες να βγει στο φως η αλήθεια και η πραγματικότητα, «να βγουν όλα τα θύματα που υπέστησαν βία χωρίς φόβο να καταγγείλουν το γεγονός αυτό».

Ο κ. Ζιώγας διαβεβαίωσε πως οι δικαστικές και ανακριτικές αρχές λειτουργούν και ότι θα υπάρξει πλήρης προστασία και πλήρης διερεύνηση των περιστατικών εις βάθος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εντωμεταξύ, στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει από χθες οι καταθέσεις της Γεωργίας, αλλά και του καταγγελόμενου βιαστή και των φίλων του. Η κατάθεση της 24χρονης αποκαλύπτει τη φρίκη που έζησε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όταν, όπως υποστηρίζει σχεδόν χωρίς να έχει τις αισθήσεις της βιάστηκε στη σουίτα 602. Από την πλευρά του ο Βασίλης Λεβέντης, ο 27χρονος που συνελήφθη και αφέθη ελεύθερος υποστηρίζει ότι επρόκειτο για συναινετικό σεξ παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή για το πώς κύλησε η βραδιά εκείνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.