Λιβαδειά: Επιχείρησε να αποδράσει με τη βοήθεια των παιδιών του

Λιβαδειά: Επιχείρησε να αποδράσει με τη βοήθεια των παιδιών του

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε γραφείο της Εισαγγελίας Λιβαδειάς, με κρατούμενο να προσπαθεί να αποδράσει με τη βοήθεια των ανήλικων παιδιών του.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής (31/05). Ένας 35χρονος είχε συλληφθεί και οδηγηθεί στην εισαγγελία διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για ναρκωτικά και κλοπές. Όταν ο κρατούμενος άκουσε ότι θα πάει φυλακή έπαθε αμόκ και άρχισε να χτυπάει και να βρίζει τους αστυνομικούς και να πετάει ό,τι έβρισκε μπροστά του. 

Τα δύο παιδιά του, ηλικίας 14 και 15 ετών, που ήταν έξω από το γραφείο, άκουσαν τις φωνές, μπήκαν μέσα και επιτέθηκαν στου αστυνομικούς, με τον πατέρα τους να βρίσκει την ευκαιρία να αποδράσει. Οι αστυνομικοί όμως δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και ακινητοποίησαν τόσο τον 35χρονο όσο και τον μεγαλύτερο γιο του. Ο 14χρονος διέφυγε αλλά συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα. 

Σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα απόδρασης κρατουμένου, απόπειρα ελευθέρωσης φυλακισμένου, αντίσταση, εξύβριση και απρόκλητη σωματική βλάβη.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς και με τη διαδικασία του αυτοφώρου, του επιβλήθηκε φυλάκιση δύο ετών και οκτώ μηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.