Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 16χρονος που κατηγορείται για το βιασμό 17χρονης στη Θεσσαλονίκη

Εις βάρος του 16χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εξύβριση

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 16χρονος που κατηγορείται για το βιασμό 17χρονης στη Θεσσαλονίκη

Μετά την απολογία του, ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 16χρονος, που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση 17χρονης, στη Θεσσαλονίκη.

Εις βάρος του 16χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εξύβριση.

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος, αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε πως έγιναν όλα με τη συναίνεση της 17χρονης.

Με σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα επιβλήθηκαν στον 16χρονο εποπτεία από επιμελητή ανηλίκων και απαγόρευση προσέγγισης της παθούσας.

Η καταγγελία έγινε, τη Τρίτη (20/1), στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, οπότε και κινήθηκαν αναζητήσεις που οδήγησαν στην άμεση σύλληψη του 16χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η καταγγέλλουσα, η πράξη έγινε ένα 24ωρο νωρίτερα, σε εξωτερικό χώρο σχολείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.