Τι αναφέρει ο δικηγόρος της κοπέλας

Υπάρχει σοβαρή ανατροπή στην υπόθεση στον Νέο Κόσμο, καθώς τελικά δεν χτύπησε ο αστυνομικός την σύντροφό του, αλλά τα μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σπίτι τους ήταν αυτοί που ξυλοκόπησαν και τους δύο.

Όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος της κοπέλας Δημήτρης Ζορμπάς: «Δεν υπήρξε χειροδικία μεταξύ τους αλλά και οι δυο ξυλοκοπήθηκαν από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σπίτι τους».

Παράλληλα, ο δικηγόρος δηλώνει πως υπάρχουν και φωτογραφίες – αποδεικτικά στοιχεία.

Το κορίτσι είναι σοκαρισμένο από το περιστατικό και αναμένεται να οδηγηθεί για εξέταση στον ιατροδικαστή ώστε να ερευνηθούν τα καταγγελλόμενα.

Σημειώνεται πως οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο πράγματι κλήθηκαν από γείτονες που άκουγαν τις φωνές της κοπέλας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οι φωνές αυτές ήταν «απλά ένας τσακωμός μεταξύ του ζευγαριού και τίποτα παραπάνω».

Υπενθυμίζεται ότι χθες είχε γίνει γνωστό πως αστυνομικοί εισέβαλαν σε σπίτι αστυνομικού στον Νέο Κόσμο ύστερα από καταγγελίες γειτόνων.

Ειδικότερα, οι γείτονες φαίνεται πως άκουγαν τις φωνές γυναίκας και κάλεσαν το 100. Αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στην περιοχή του Νέου Κόσμου, αλλά ο αστυνομικός φαίνεται ότι δεν άνοιγε στους συναδέλφους του με αποτέλεσμα εκείνοι να μπουν στο σπίτι από τη μπαλκονόπορτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έπειτα, συνέλαβαν τον αστυνομικό και τον οδήγησαν στο Α.Τ. Ακροπόλεως. Εκεί, ο αστυνομικός έκανε μήνυση στους συναδέλφους του, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα.