Πειραιάς: Εντοπίστηκαν 13 κιλά κοκαΐνης σε πλοίο με μπανάνες από το ΣΔΟΕ (φώτο)

Από που ερχόταν το πλοίο και πως έδρασαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών

Πειραιάς: Εντοπίστηκαν 13 κιλά κοκαΐνης σε πλοίο με μπανάνες από το ΣΔΟΕ (φώτο)

Σε φορτίο με μπανάνες εντοπίστηκαν, στο Πειραιά, 13 κιλά κοκαΐνης σε καράβι που προερχόταν από τον Ισημερινό, με τα ναρκωτικά να βρίσκονται μέσα σε ειδική κρύπτη του εμπορευματοκιβωτίου.

Οι ελεγκτές του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικων και Επιχειρησιακής Διεύθυνσης ΣΔΟΕ Αττικής, στα πλαίσια επιχείρησης που διεξήχθη την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στο λιμάνι του Πειραιά, κατάφεραν να εντοπίσουν μεγάλη ποσότητα κοκαίνης, εντός εμπορευματοκιβωτίου, προερχόμενο από τον Ισημερινό έμφορτο με μπανάνες.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Λαθρεμπορίου του Γ Τελωνείου Πειραιά, αξιοποίησαν πληροφορίες που έκαναν λόγο για 22 συσκευασίες κοκαϊνης, συνολικού βάρους 13 κιλών που οι επιτήδειοι ναρκέμποροι είχαν τοποθετήσει μέσα σε ειδική κρύπτη του εμπορευματοκιβωτίου.

Στην επιχείρηση χρησιμοποιήθηκε αντινοσκοπικό μηχάνημα ελέγχου XRAY καθώς και σκύλος ανιχνευτής ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.