ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ι.Τούνη: Nέα μήνυση για το ροζ βίντεο που κατονομάζει μάρτυρες – Τι αναφέρει ο δικηγόρος της

Ι.Τούνη: Nέα μήνυση για το ροζ βίντεο που κατονομάζει μάρτυρες – Τι αναφέρει ο δικηγόρος της

Η Ιωάννα Τούνη πρόσφατα κατονόμασε δημόσια τον 35χρονο ο οποίος διέρρευσε στο διαδίκτυο το ροζ βίντεο στο οποίο εμφανίζεται η ίδια.

Στη συνέχεια, σε βάρος της influencer κατατέθηκαν δύο μηνύσεις από τον 35χρονο και η Ιωάννα Τούνη απάντησε υποβάλλοντας με τη σειρά της μήνυση εναντίον του για το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Η μήνυση σε βάρος του 35χρονου κατατέθηκε χτες από τους δικηγόρους της, Αναστάσιο Ντούγκα και Απόστολο Λύτρα.

Όπως τόνισε ο Αναστάσιος Ντούγκας, ο οποίος εκπροσωπεί νομικά την Ιωάννα Τούνη, μέσα στη νέα μήνυση «κατονομάζουμε και μάρτυρες», ως ανέφερε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, σύμφωνα με τον Α. Ντούγκα, η Ιωάννα Τούνη «τώρα βρήκε τη δύναμη και κατάφερε να μιλήσει» και «ίσως της έδωσε δύναμη» γι’ αυτό η 24χρονη η οποία κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.