ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Μελίσσια: Σύλληψη άνδρα που δήλωνε Ρουμάνος αστυνομικός

Πως συνελήφθη και πως διαπιστώθηκε το ψέμα του 30χρονου

Μελίσσια: Σύλληψη άνδρα που δήλωνε Ρουμάνος αστυνομικός

Το βράδυ της Παρασκευής (21/1) άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προχώρησαν στην σύλληψη ενός άνδρα, 30 χρονών, στα Μελίσσια κατά την διάρκεια περιπολίας, θεωρώντας τον ύποπτο. . Οι αστυνομικού τον σταμάτησαν για έλεγχο και εκείνος του είπε πως είναι αστυνομικός της Δίωξη ναρκωτικών από τη Ρουμανία.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στον έλεγχο του οδηγού ενός μαύρο Range Rover και εντόπισαν ένα σήμα της αστυνομίας της Ρουμανίας, ένα τέιζερ, μία θήκη όπλου, αμπούλες και σφαιρίδια.

Στην συνέχεια τον μετέφεραν στην Ασφάλεια και από τον διασταύρωση των στοιχείων του προέκυψε πως είναι γεννηθείς το 1992 και παντρεμένος με Ελληνίδα, γεννηθείσα το 1973. Από την Ασφάλεια εστάλη σήμα στην Ιντερπόλ, ωστόσο δεν προέκυψε κάτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.