ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κάτω Πατήσια – Συγκλονίζει η κατάθεση της 16χρονης για τον ιερέα: «Δεν βίασε μόνο το σώμα αλλά και την ψυχή μου»

«Μου έστειλε το γεννητικό του μόριο, και μου λέει "κοίτα πως είμαι τώρα", και είχα τρομάξει και πέταξα το κινητό μου»

Κάτω Πατήσια – Συγκλονίζει η κατάθεση της 16χρονης για τον ιερέα: «Δεν βίασε μόνο το σώμα αλλά και την ψυχή μου»

Συγκλονίζει η κατάθεση της 16χρονης, η οποία να υπενθυμιστεί πως κατήγγειλε έναν 37χρονο ιερέα για βιασμό.

Η 16χρονη περιγράφει τον εφιάλτη και τις στιγμές τρόμου που έζησε στα χέρια του κληρικού από ναό στα Κάτω Πατήσια.

«Η αλήθεια είναι ότι έκλαιγα σχεδόν κάθε μέρα από το φόβο μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήθελα κάτι να κάνω αλλά φοβόμουνα πάρα πολύ. Φοβόμουνα πάρα πολύ. Ήμουν διαλυμένη. Ένιωσα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν βίασε απλά το σώμα μου, αλλά βίασε την ψυχή μου» επεσήμανε η νεαρή.

«Κατά τη διάρκεια της χρονιάς ήμουνα πολύ χάλια ψυχολογικά και δεν τα πήγαινα και τόσο καλά προπαντός στα αγγλικά. Και ο κύριος έλεγε στη μαμά μου ότι “το παιδί έχει πέσει πάρα πολύ στα μαθήματα, δεν ξέρω κάτι γίνεται να της μιλήσετε μήπως κάτι την ενοχλεί. Μήπως έχει κάτι. Δεν ξέρω εδώ και λίγο καιρό περίπου ένα χρόνο δεν ξέρω τι συμβαίνει. Και τέλος πάντων, συνέχεια να το λέει ο δάσκαλος μου αυτό.

Και εγώ ήμουνα πολύ χάλια στην ψυχολογική μου κατάσταση. Ήμουνα ένα ράκος. Πήγαινα κάποιες φορές την κολλητή μου επειδή έκλαιγα πάρα πολύ και μου έλεγε “κάτι πρέπει να κάνεις, δεν πρέπει να το αφήσεις έτσι”. Της είπα “δεν θέλω να κάνω κάτι γιατί άπλα φοβάμαι”. Μου λέει “δε γίνεται όμως, βλέπεις πως είσαι;” Και της λέω “δεν ξέρω, φοβάμαι όμως. Δεν θέλω να μάθει κανείς”» όπως μετέδωσε τηλεοπτική εκπομπή.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στις «εξετάσεις» στις οποίες την υπέβαλλε ο ιερέας όπως καταγγέλλει, προκαλώντας οργή και θλίψη.

«Ωραία, τώρα ήρθε η ώρα, να σε εξετάσω, και στο άλλο κομμάτι» φέρεται να της είπε και συνεχίζει: «Έκανε αυτή την κίνηση και νόμιζα ότι θα μου κοπεί η ανάσα και ότι θα πεθάνω. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα, και του έκανα έτσι στο πόδι για να με αφήσει. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα ενώ αυτός συνέχιζε να κάνει αυτό το πράγμα, ευτυχώς που μετά τον ξαναπήρε η γυναίκα του».

«”Σήμερα δεν ολοκληρώσαμε τα βήματα πως πρέπει, αλλά την επόμενη θα τα ολοκληρώσουμε. Δε γίνεται, το έχουμε καθυστερήσει”. Και εγώ δεν μιλούσα, δεν μπορούσα, είχα μείνει άναυδη και μετά πήρε τη γυναίκα του στο τηλέφωνο και της λέει “τελικά δεν το βρήκα αυτό το παιχνίδι για το παιδί”» συμπλήρωσε η νεαρή.

Η ίδια δηλώνει «πάρα πολύ φοβισμένη» γιατί δεν είχε βρει τόσο καιρό τη δύναμη να το κάνει αυτό, και νόμιζε πως είναι καταδικασμένη σε αυτό το πράγμα και ότι αυτό θα την κυνηγάει για όλη της τη ζωή.

«Αλλά είπα ότι το σκέφτηκα και εγώ ότι δεν μπορούσα άλλο, όλο αυτό τον πόνο, όλο αυτό τον φόβο και έτσι ήρθαμε και ήρθα να το καταγγείλω. Και μετά το είπα και στην μητέρα μου και έχω αρχίσει να νιώθω πάρα πολύ δυνατή και να δίνω δύναμη στον εαυτό μου για να καταφέρω να τιμωρήσω, όχι να τιμωρήσω δεν είναι ωραία έκφραση αυτό που λέω, να πάθει σε εισαγωγικά αυτός ο άνθρωπος αυτό που πρέπει γιατί με βίασε. Με βίασε, με βίασε ενώ δεν το ήθελα. Δεν το ήθελα αυτό το πράγμα» τονίζει.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη στιγμή που ο ιερέας της ζητούσε γυμνές φωτογραφίες της.

«Με πίεζε και μου έλεγε “έλα γιατί δεν θέλεις και το ένα, και το άλλο”, λέω “όχι δεν θέλω, δεν θέλω σε καμία περίπτωση”. “Έλα μου” λέει “κάντο για μένα, αφού ξέρω πόσο πολύ το θέλεις”. Και λέω “δεν θέλω, να στείλω κάτι τέτοιο, δεν στέλνω ποτέ φωτογραφίες σε αγνώστους και ούτε στα social media ποτέ”» αναφέρει.

Με τον ιερέα να της απαντά «γιατί είσαι τόσο πεισματάρα είσαι από τις πιο πεισματάρες που μου έχουν τύχει. Γιατί είσαι τόσο πεισματάρα; Στείλε μου αυτή τη φωτογραφία. Δεν θα γίνει τίποτα. Έτσι κι αλλιώς είναι φυσικό πράγμα αυτό, δεν πρέπει να φοβάσαι».

Τότε εκείνος «μου έστειλε το γεννητικό του μόριο, και μου λέει “κοίτα πως είμαι τώρα”, και είχα τρομάξει και πέταξα το κινητό μου» ενώ τη ρώτησε «γιατί δεν απαντάς;» προσθέτοντας πως «κάθε φορά που θα μιλάμε θα σβήνεις τα μηνύματα για να μη δει η σύζυγός μου τίποτα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί μετά την προθεσμία που έλαβε, ο κατηγορούμενος που διώκεται για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.