Έκανε λόγω δηλαδή για εχθρική διάθεση απέναντί τους

Η σύζυγος του 37χρονου ιερέα, παρά τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει καθώς φέρεται να βίαζε επί πέντε μήνες την 17χρονη κοπέλα στα Κάτω Πατήσια, δηλώνει αμετάκλητη ως προς την υποστήριξή της στον σύζυγό της, ενώ δεν διστάζει να τις αποδώσει σε σκευωρίες για λόγους εκδίκησης προς το πρόσωπό τους.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα σε συνέντευξη που έδωσε αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς παρουσιάζοντας ως επιχείρημα μία ολίγον τι… παράλογη προσωπική διαφορά μεταξύ των οικογενειών εκείνης και του ιερέα με εκείνη της ανήλικης κοπέλας.

Έκανε λόγω δηλαδή για εχθρική διάθεση απέναντί τους, επειδή η θεία της 17χρονης προσβλήθηκε από την σύζυγο του κατηγορούμενου ιερέα, καθώς της βρήκε εργασία, αλλά εκείνη έμεινε έγκυος και αναγκάστηκε να φύγει από τη δουλειά.

«Πάντα είχαν θέμα μαζί μας. Από τότε που έμεινα έγκυος», είπα χαρακτηριστικά η ίδια και εξήγησε: «Θεωρούσαν ότι τις προσέβαλα με το ότι έπιασα δουλειά και με έβαλε εκείνη στη δουλειά και ότι έμεινα έγκυος και την προσέβαλα με το να φύγω. Η θεία της με έβαλε στη δουλειά και μετά από λίγο καιρό έμεινα έγκυος και έπρεπε να φύγω γιατί είχα αιμορραγία. Της είπα, Μαρία μου, έμεινα έγκυος για να χαρεί και μου είπε ότι δεν έπρεπε να γίνει σε αυτό το διάστημα που με έβαλε στη δουλειά γιατί εκτέθηκε», συνέχισε.

Ενώ, μάλιστα, συμπλήρωσε ότι, το διάστημα που η 17χρονη καταγγέλλει ότι ο άνδρας της την βίαζε, η εκκλησία δεν λειτουργούσε λόγω κορωνοϊού. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις καταγγελίες ότι έμπαιναν ανήλικα κορίτσια στο σπίτι του ιερέα, απάντησε εμβρόντητη: «Κορίτσια μες στο σπίτι μας; Όχι αυτά είναι ψέματα».

Παρά τις κατηγορίες η σύζυγός του ιερέα δηλώνει πεπεισμένη ότι εκείνος δεν έχει κάνει τίποτα και ότι είναι αθώος. «Είμαι 100% σίγουρη και θα το λέω μέχρι το τέλος» υποστηρίζει γιατί το πιστεύει!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!