ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τρόμος για μητέρα στον Γέρακα: Ληστές μπήκαν στο σπίτι και πέταξαν στο πάτωμα το βρέφος

«Ήρθα σέρνοντας, το άρπαξα και έφυγα για να σωθώ»

Τρόμος για μητέρα στον Γέρακα: Ληστές μπήκαν στο σπίτι και πέταξαν στο πάτωμα το βρέφος

Τρομακτικές στιγμές έζησε μια νεαρή μητέρα μέσα στο σπίτι της στο Γέρακα, όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ληστές.

Μάλιστα, οι δράστες δε δίστασαν να κακομεταχειριστούν ακόμη και το βρέφος.

Όπως περιέγραψε η 19χρονη μητέρα, οι ληστές μπήκαν στο σπίτι και αναποδογύρισαν το καρεκλάκι, στο οποίο βρισκόταν το μωρό.

«Ακούω πατημασιές και με που γυρίζω, με χτυπήσανε και έπεσα κάτω. Πιάνουν το παιδί και το ρίχνουν, έπεσε στο πάτωμα. Ήρθα σέρνοντας, το άρπαξα και έφυγα για να σωθώ», είπε.

Η νεαρή μητέρα, με όσο κουράγιο της είχε απομείνει, βγήκε έξω από το σπίτι της και κάλεσε σε βοήθεια. Γείτονες την άκουσα και έτρεξαν δίπλα της, αρχικά νομίζοντας – όπως λένε – ότι κάτι είχε πάθει το μωρό της.

Ο σύζυγός της έντρομος έμαθε τα νέα και από την ώρα που γύρισε στο σπίτι τους, μίας παίρνει αγκαλιά το παιδί του και μία την κυνηγετική καραμπίνα.

«Έχουμε αναγκαστεί να κοιμόμαστε με την καραμπίνα δίπλα γιατί μπαίνει ο κάθε ένας για να κλέψει», δηλώνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δράστες έκαναν άνω-κάτω τη μονοκατοικία στο Γέρακα και εξαφανίστηκαν, παίρνοντας περίπου 4.000 ευρώ, αλλά και τον βαφτιστικό σταυρό του μωρού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.