ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Αν βρεθεί DNA δεύτερου ατόμου μπορεί να φάνε ισόβια για ομαδικό βιασμό» λέει ο Α.Λύτρας για την υπόθεση της 24χρονης

«Αν βρεθεί DNA δεύτερου ατόμου μπορεί να φάνε ισόβια για ομαδικό βιασμό» λέει ο Α.Λύτρας για την υπόθεση της 24χρονης

Στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε ο δικηγόρος Απόστολος Λίτρα και εξήγησε πώς αλλάζει η κατηγορία στην περίπτωση που βρεθεί DNA και δεύτερου άντρα.

«Να σας κάνω ένα σχόλιο για αυτή την υπόθεση. Αν υπάρξει και άλλο άτομο που έχει βιαστεί η κοπέλα μιλάμε πλέον για ομαδικό βιασμό που η ποινή είναι μέχρι ισόβια κάθειρξη. Να ξέρετε ότι είναι τελείως διαφορετικό το αδίκημα. Αυτό είναι το πρώτο και δεύτερο που θέλω να πω και θα το πω με πικρία, πιο πολύ για τους δημοσιογράφους, είναι λίγο παράλογο το να μην ξέρουμε ότι τέτοιους είδους πάρτι γίνονται εδώ και δεκαετίες στην Ελλάδα.

Δεν έχουμε ακούσει για τέτοια πάρτι στη Μύκονο και σε άλλη μέρη; Μιλάω υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, να βιαστεί ένα κορίτσι. Ειδικά για παραμονή Πρωτοχρονιάς τέτοια πάρτι έχουν γίνει πολλές φορές. Ενδεχομένως ένα κορίτσι υπό την επήρεια ναρκωτικών δεν έχει μεγάλη διαφορά από το χάπι βιασμού. Υπάρχουν και πολλά κορίτσια που εξαναγκάζονται μέσω των ναρκωτικών να προβούν σε τέτοιες διαδικασίες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ερώτηση μετά από πόσες ανιχνεύεται το χάπι βιασμού στον οργανισμό, ο δικηγόρος ανέφερε: «Το χάπι βιασμού ανιχνεύεται μετά από κάποιες μέρες. Παραμένει στο αίμα κάποιες μέρες. Στην περίπτωση της κοπέλας ή την πρώτη μέρα ή την τρίτη μέρα έχουν πάρει δείγμα στις τοξικολογικές και θα ανιχνευτεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.