Η Σύρος εν μέσω κακοκαιρίας έχει ακόμα ένα θέμα συζήτησης, ένα θέμα που έδωσε η αστυνομία, μετά τη σύλληψη για τα όσα συνέβαιναν σε σπίτι του νησιού…

Πρόκειται για μία κλοπή που έγινε σε 23 δόσεις, όσες και οι μέρες που έμπαινε και έκλεβε χρήματα ο δράστης, από το σπίτι ενός ανθρώπου που όπως αποδείχθηκε γνώριζε καλά.

Ενός ιδιοκτήτη που όταν έμαθε την ταυτότητα του ανθρώπου που κρυβόταν πίσω από την ιστορία, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του.

Όσο έλειπε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού για την δουλειά του, «τρύπωνε», ψαχούλευε και έπαιρνε τα χρήματα που υπήρχαν μέσα για 23 ολόκληρες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης με το θύτη ήταν γνωστοί και είχε πρόσβαση να μπαίνει στο σπίτι, αλλά όχι φυσικά για να κλέβει τα χρήματα.

Ο ιδιοκτήτης όταν πήρε είδηση, ότι κάτι δεν πάει καλά με τις οικονομίες του, ειδοποίησε την Αστυνομία της Σύρου. Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν άμεσα και στις 21 Ιανουαρίου το απόγευμα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης.

Πρόκειται για έναν 35χρονο, ο οποίος το χρονικό διάστημα από 28/12/2021 έως και 20/01/2022 αφαίρεσε τμηματικά από κατοικία το συνολικό χρηματικό πόσο των 770 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα χρήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο.