Αιτωλικό: Ληστής με βαριά ποινή κυκλοφορούσε σαν.. κύριος

Αιτωλικό: Ληστής με βαριά ποινή κυκλοφορούσε σαν.. κύριος

Τελεσίδικα είχε καταδικαστεί για ληστεία και κλοπή ένας Έλληνας κακοποιός, όμως κυκλοφορούσε κανονικά στο Αιτωλικό παρ’ όλο που εκκρεμούσε σε βάρος του βαριά ποινή κάθειρξης 12 ετών.

Εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

Ο φυγόποινος συνελήφθη μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στα στοιχεία του και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ο οποίος έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα, σε εκτέλεση της καταδικαστικής απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδος.

Ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης σε έναν Έλληνα στην Πάτρα, έδειξε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών για υπεξαίρεση, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.