ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη – Α.Λύτρας: «Αν βρεθεί DNA από δεύτερο άνδρα θα φάνε ισόβια για ομαδικό βιασμό»

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη – Α.Λύτρας: «Αν βρεθεί DNA από δεύτερο άνδρα θα φάνε ισόβια για ομαδικό βιασμό»

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης, Ελένης Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ολοκληρωθεί οι βασικές τοξικολογικές εξετάσεις του βιολογικού υλικού που λήφθηκε από την 24χρονη, την πρώτη μέρα της καταγγελίας.

Πάντως σύμφωνα με τον δικηγόρο της νεαρής γυναίκας τα αποτελέσματα δεν έχουν ακόμα αποσταλεί στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, προκειμένου να προωθηθούν στην 5η ανακρίτρια.

Στο μεταξύ αναμένονται τα αποτελέσματα από το δείγμα του βιολογικού υλικού που εστάλη σε εργαστήριο της Ελβετίας για το είδος των ναρκωτικών ουσιών που ίσως έχουν χρησιμοποιηθεί.

Tι προβλέπει ο ποινικός κώδικας

Πάντως ο ποινικός κώδικας είναι ιδιαίτερα αυστηρός σε ό,τι αφορά περιπτώσεις ομαδικού βιασμού.

Μιλώντας στο OPEN, o δικηγόρος Απόστολος Λύτρας επισήμανε πως σε περίπτωση που βρεθεί DNA και δεύτερου άντρα σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του βιασμού, τότε η κατηγορία αλλάζει και μετατρέπεται σε ομαδικό βιασμό κι επισύρει μέχρι και ποινή ισοβίων.

Στην τοποθέτησή του, ο έμπειρος νομικός εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν το συμβάν τα ΜΜΕ, σημειώνοντας πως είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια πως γίνονται τέτοια πάρτι και ειδικά στη Μύκονο, όπου υπάρχουν πολλά καταγεγραμμένα περιστατικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tη Δευτέρα ξεκινά νέος κύκλος καταθέσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.