Ν.Διαλυνάς: «Τις επόμενες ώρες παραδίδω στον Άρειο Πάγο στοιχεία για κύκλωμα μαστροπείας»

Ν.Διαλυνάς: «Τις επόμενες ώρες παραδίδω στον Άρειο Πάγο στοιχεία για κύκλωμα μαστροπείας»

Ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς προαναγγέλλει συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με κύκλωμα μαστροπείας.

Ο δικηγόρος επεσήμανε πως θα «καταθέσω στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και του προϊσταμένου εισαγγελία εφετών όλα τα στοιχεία που έχω», ενώ έκανε λόγο για «συγκλονιστικές» αποκαλύψεις.

Το κύκλωμα, όπως εξήγησε, «εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα».

«Οι πληροφορίες είναι συγκλονιστικές. Μερικά πρόσωπα είναι υπεράνω υποψίας, αλλά ακόμα πιο συγκλονιστικός είναι ο τρόπος “αλιεύσεως” των κοριτσιών, που δεν είναι μέσω καφετεριών και λοιπά» συνέχισε ο ίδιος.

Όταν του ζητήσει να δώσει εξηγήσεις για το τι εννοεί για αυτά τα άτομα, επεσήμανε: «Δεν είναι θέμα αξιωμάτων, αλλά θέμα καλύψεως, πώς εμφανίζονται, τι επάγγελμα έχουν».

Τα στοιχεία που θα παραδώσει θα έχουν «ονόματα, τρόπο λειτουργίας, τρόπο προσελκύσεως που με έχει σοκάρει, κρατήστε το αυτό…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Διαλυνάς εξήγησε, παράλληλα, πως η πηγή του έχει δηλώσει έτοιμη να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει, ενώ είπε ότι η σοβαρότητα των στοιχείων τον οδήγησε να προτείνει ακόμα και ένταξη στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, κάτι που αρνήθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.